Buitenschoolse opvang

Wanneer een kind vier jaar is en naar de basisschool gaat, biedt Jolie de mogelijkheid het kind na schooltijd en in de vakanties op te vangen op de buitenschoolse opvang. 

De kinderen die op de BSO van Jolie komen, worden door de medewerkers van Jolie op school afgehaald. Ook kinderen uit andere delen van Utrecht, zoals Hoograven, zijn natuurlijk van harte welkom. Zij worden opgehaald door vaste leiding met fietskarren.

De buitenschoolse opvang is ook gevestigd op Karawanken. Er is een grote tuin waar de kinderen vrij kunnen spelen en ook diverse huiskamers, een toneelhal, een computerruimte, een atelier en een bibliotheek

De buitenschoolse opvang is onderverdeeld in leeftijdsgroepen: 4-5 jaar, 5-7 jaar en 8+. Elke groep heeft vaste medewerkers. Zij hebben ook nog een eigen expertise: er is een kok, een sportinstructeur, een dramadocent, een karatedocent en een drumleraar.
Elke leeftijdsgroep maakt één keer per week gebruik van de gymzaal op Goeree, waarbij  de aandacht ligt op sport en spel.


Kinderdagverblijf Jolie
Karawanken 1
3524 DA Utrecht

 

Buitenschoolse opvang Paradise/Sport
Karawanken 1
3524 DA Utrecht